logostumpel

Boekhandel Stumpel – Medemblik

2 reviews

Noord-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

Bij Stumpel krijgt u advies van dé kenners op het gebied van boeken.

De hoge servicegraad die Stumpel aan zijn klanten biedt, zorgt ervoor dat Stumpel met negen boekhandels de meest bekende boekhandelsketen is in Noord-Holland. Naast boeken en (luxe) kantoorartikelen biedt Stumpel het meest uitgebreide assortiment schoolspullen van Nederland. Ook de opkomende eBooks en eReaders zijn bij ons volop verkrijgbaar. Steeds meer boeken zijn nu ook digitaal te leveren. Vanuit huis of kantoor kunt u 24/7 terecht op onze webshop.

Waarom Stumpel

130 jaar kennis
Stumpel is een familiebedrijf uit Westfriesland (Noord-Holland) waar momenteel de vierde generatie de directie voert en de vijfde generatie al werkzaam is voor het bedrijf. Al sinds 1880 is Stumpel actief en is dus meer dan 130 jaar ‘jong’.

Als één van de weinige retailers heeft Stumpel zowel boekhandels als de zakelijk kantoorgroothandels. Met tien vestigingen in Noord-Holland is Stumpel in de regio altijd in de buurt. Door deze unieke samenstelling onderscheidt Stumpel zich van andere spelers op de markt.

Stumpel maakt de zaken niet spannender dan dat ze zijn, leveren zoals afgesproken, punt. Door transparantie te bieden en nuchter te blijven houdt Stumpel het inzichtelijk.

Openingstijden
maandag 12:00 – 18:00 uur
dinsdag 09:30 – 18:00 uur
woensdag 09:30 – 18:00 uur
donderdag 09:30 – 18:00 uur
vrijdag 09:30 – 21:00 uur
zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Bezoek de website van Boekhandel Stumpel

29 oktober 2018

Zeer vriendelijke medewerkers. Ik heb twee boeken besteld. Eentje was helaas niet meer leverbaar. Hier heb ik netjes een oplossing voor gekregen, hetzelfde boek maar dan in een groter formaat met 10% hoe netjes is dat!

7 juni 2018

Vdw had ik een paar vragen over een oud boek dat bij mij op zolder lag, toen heb ik Stumpel benaderd. En zij hebben al mijn vragen beantwoord.

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 BoekenwinkelIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar